Merken Er zijn 7 merken

Toont 1 - 7 van de 7 items
 • Armedangels

  Een jong en modern organic kleding merk uit Duitsland. Twee studenten en een idee is uitgegroeid tot een bekend kwaliteitsmerk voor eerlijke eco kleding, waaronder een yoga lijn.  

 • Asquith

  Asquith is een London based company en zij maakt 100% natuurlijke yogakleding en lounge wear. Alle kleding wordt op een natuur- en mensvriendelijk manier geproduceerd in Turkije, Portugal en ook in India. Asquith staat voor modieuze kleding, 100% ecologisch en voor kwaliteits lounge wear.

 • Manduka

  Manduka is de meest bekende producent van yoga artikelen zoals yoga matten, tassen en overige accesoires. Manduka staat voor milieuvriendelijkheid en alle producten zijn ecologisch verantwoord. 

  0 producten

 • Under the Sun

  Under the Sun yoga kleding is heerlijk zacht en comfortabel, ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Gemaakt van 100% bamboe en daarom duurzaam en eco vriendelijk. Kleding van 100% bamboe is vrij zeldzaam en daarom is Under the Sun uniek op de yoga markt.

 • Wellicious

  Wellicious maakt duurzame kleding voor yoga, maar ook loungewear, gemakkelijk zittende kleding voor in je vrijetijd.  Alle kleding is gemaakt van 100% ecologisch katoen en Lyocell (Tencel), en deze materialen zijn biologisch afbreekbaar.

 • Yogamasti

  Yogamasti is een jong yoga merk uit Engeland. Yoga broeken, topjes, accessoires en yoga matten. Alles om jouw yoga leven zo mooi mogelijk te maken. Gestart in 2009 door Aanika Chopra, een gedreven yoga en dans beoefenaar.

  0 producten

 • Zamkara

  Kleding en accessoires van Zamkara. Ethisch verantwoorde yoga kleding gemaakt op een goede en fair trade manier zonder kinderarbeid. Daarnaast is kleding van Zamkara van hoge kwaliteit en ook nog eens laag geprijsd. Zamkara Yogawear is voor yogis door yogis en bied yoga kleding, yoga matten en accessoires.

Toont 1 - 7 van de 7 items