Informatie over Betalingen

Tijdens de laatste stap van het afrekenproces gaat u een betaalverplichting aan met ons. Dit betekent dat u verplicht bent het totaalbedrag te voldoen via de beschikbare betaalmethoden. Lees onze Algemene Voorwaarden door onder het kopje "Betalingen" voor al uw rechten en plichten.

Alle privacy gevoelige informatie, zoals uw persoonlijke gegevens, en betalingsverkeer wordt veilig afgehandeld via SSL. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden of verkocht. Lees onze Privacy Voorwaarden voor alle informatie.

Betaalmethoden

U kunt betalen met

  • iDeal
  • Credit Card
  • Paypal
  • Mister Cash
  • Sofort Banking
  • Elektronisch Bankieren

Tijdens het afrekenen kunt u kiezen uit een van deze betaalmogelijkheden. iDEAL, mrCash en Sofort Bankieren wordt afgehandeld via onze betaalprovider Sisow. Creditcard en PayPal betalingen worden afgehandeld door PayPal op naam van "Varsana"

Via PayPal accepteren wij alle bekende creditcard typen.

Onze betaal providers

Wij maken gebruik van zogenaamde Collecterende Payment Service Providers (CPSP) die gecertificeerd zijn door Currence. De betaling wordt dus afgehandeld door deze providers en op het bankafschrift vind u ook de gegevens van deze provider terug. 

Wij maken gebruik van de volgende providers:

  • Sisow – voor iDeal, Mister Cash en Sofort Banking
  • Paypal – Credit Card betalingen

PayPalen Sisow betalingen staan op naam van “Varsana”.

Cadeau Bonnen en Kortingscodes

U kunt de code van een cadeaubon of kortingscode invullen bij de stap 'betalen' in de winkelmand. Na het invullen van de code, krijgt u de gelegenheid meer bonnen te verzilveren (mits toegestaan). Het bedrag van de bon(nen) wordt direct verwerkt.

Als het bedrag van uw bestelling hoger is dan het bedrag van de waardebon of cadeaubon, brengen wij het resterende bedrag in rekening. Als er een tegoed ontstaat door het verzilveren van een waardebon, wordt dit automatisch verrekend met de volgende bestelling. Als u een cadeaubon niet helemaal verzilvert, blijft het resterende saldo op uw cadeaubon staan.

Geldigheid en voorwaarden Cadeau Bonnen en codes

Op de waardebon vermelden wij of er één of meer per bestelling ingewisseld kunnen worden en aan welke voorwaarden u verder moet voldoen. Ook de geldigheidsdatum staat op de bon. Na deze datum is de waardebon niet meer in te wisselen. Waardebonnen en cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten. Voor cadeaubonnen en kortingscodes gelden de algemene voorwaarden van Yogakleding.nl.

Gaat er iets mis?
Lukt het niet om een bon te verzilveren, controleer dan:

- of je de code correct hebt ingevuld;
- of de bon niet eerder is ingeleverd;
- of de bon nog geldig is.

Lukt het niet om een cadeau- of waardebon te verzilveren, neem dan contact op met onze klantenservice en vergeet niet de code en uw klantnummer te vermelden.

Facturen van bestellingen

Alle facturen kan je terugvinden in Uw Account.

Termijn teruggave geannuleerde bestellingen

Na annulering van een bestelling of retouren wordt het openstaande bedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.